Världens coolaste fotbollssko?

 • Mejla till en vän
 • SumoMe
Adidas senaste fotbollssko f50 med micoach

Adidas senaste fotbollssko f50 med micoach som mäter antalet steg, ryck och total löpdistans

Jag såg den här annonsen idag. Det här måste ju bara vara världens coolaste fotbollssko? En av killarna som jag tränar i HIF har dessa skorna och siffran han fick ut första matchen när det gäller löpmeter kändes aningen överdriven men vad gör det? Man kan ju ändå jämföra från match till match. Ett givet köp för mig i år förutsatt att skon sitter bra på mina fötter. Lite över 2000 kr är ett totalt rån men är man prylgalen så är man!

Jag ska åka till USA nästa vecka. Verkar som att man kan hitta den där för nästan halva priset :)

Gymgrossistens Protein
Jacob Gudiol
Om Jacob Gudiol, Leg. Fysioterapeut:

Jag håller just nu på att läsa in en master i Sport Science på Lunds universitet samtidigt som jag arbetar som tränare för ungdomar i Helsingborgs IF. Jag har även ett eget företag där jag regelbundet håller föreläsningar om prestation, kost och träning. Bland annat på kursen idrottsmedicin på sjukgymnastutbildningen i Lund samt på ELEIKOs nystartade PT-utbildning.


Jag skriver regelbundet texter här och på Traningslara.se samt för olika träningsmagasin. Jag är även träningsskribent för SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine. Jag har även bland annat skrivit artiklar för eller medverkat i magasin så som Svensk Styrkelyft, Blossom Magazine, Dagens Träningsindustri, SATS Magasine och Friskispressen. Jag sitter även med i styrelsen för Idrottsmedicin Syd. Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

4 reaktion på “Världens coolaste fotbollssko?

 1. 1
  Shrinkin David

  Såg fräcka ut!
  Tänk om man haft dom när man var aktiv för 25 år sen! :)

  Undrar om Messi också fick punga ut med 2 lakan? 😉

    Citera kommentar

 2. 2
  Jacob Gudiol Inläggsförfattare

  Shrinkin David:
  Såg fräcka ut!
  Tänk om man haft dom när man var aktiv för 25 år sen! :)

  Undrar om Messi också fick punga ut med 2 lakan? ;)

  Jag beställde dem i morse till en adress i USA där jag ska vara nästa vecka. Så nästa månad någon gång ska jag kunna testa dem i match :)

    Citera kommentar

 3. 4
  WeRRa

  rapportera gärna vad du tycker om skon!
  är det någon som vet vad för vätska de börjat dricka under premier-league matcherna den här säsongen? tycker mig inte ha sett det föregående säsonger

    Citera kommentar

Kommentera

Skriv ditt namn, din mejl och eventuell hemsida.