Världens coolaste fotbollssko?

 • Jacob Gudiol
 • Tagged , , ,
 • 2012-03-06
 • Adidas senaste fotbollssko f50 med micoach
  Adidas senaste fotbollssko f50 med micoach som mäter antalet steg, ryck och total löpdistans

  Jag såg den här annonsen idag. Det här måste ju bara vara världens coolaste fotbollssko? En av killarna som jag tränar i HIF har dessa skorna och siffran han fick ut första matchen när det gäller löpmeter kändes aningen överdriven men vad gör det? Man kan ju ändå jämföra från match till match. Ett givet köp för mig i år förutsatt att skon sitter bra på mina fötter. Lite över 2000 kr är ett totalt rån men är man prylgalen så är man!

  Jag ska åka till USA nästa vecka. Verkar som att man kan hitta den där för nästan halva priset 🙂

  Jacob Gudiol
  Om Mig

  Mitt namn är Jacob Gudiol och jag är utbildad fysioterapeut med en Master i Sport Science från Lunds Universitet. Jag arbetar som egen företagare inom träning, kost och hälsa där jag föreläser, skriver artiklar och jag har skrivit två böcker.


  Bland annat föreläser jag regelbundet på fysioterapiutbildningen i Lund samt för Eleiko. Mina artiklar hittar du främst här, på Traningslara.se samt på Tyngre.se. Tidigare har jag även varit krönikör i SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine.


  Följ mig gärna på Twitter, Instagram eller Facebook. Jag har även en podcast om träning, kost och hälsa som heter Tyngre Träningssnack som släpps varje vecka.


  Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

  Gymgrossistens Protein

  4 thoughts on “Världens coolaste fotbollssko?

  1. 1
   Shrinkin David says:

   Såg fräcka ut!
   Tänk om man haft dom när man var aktiv för 25 år sen! 🙂

   Undrar om Messi också fick punga ut med 2 lakan? 😉

  2. 2
   Jacob Gudiol says:

   Shrinkin David:
   Såg fräcka ut!
   Tänk om man haft dom när man var aktiv för 25 år sen! :)

   Undrar om Messi också fick punga ut med 2 lakan? ;)

   Jag beställde dem i morse till en adress i USA där jag ska vara nästa vecka. Så nästa månad någon gång ska jag kunna testa dem i match 🙂

  3. 3
   Shrinkin David says:

   Ha det nice over there!

   Rapport, på skorna, kommer förmodar jag. 🙂

  4. 4
   WeRRa says:

   rapportera gärna vad du tycker om skon!
   är det någon som vet vad för vätska de börjat dricka under premier-league matcherna den här säsongen? tycker mig inte ha sett det föregående säsonger

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *