Träning på Kettlebell Center i Göteborg

 • Jacob Gudiol
 • Tagged
 • 2012-02-20
 • En liten sen uppdatering men i fredes var jag och tränade på Kettlebell Center i Göteborg. Jag har som sagt anmält mig till RKC-utbildningen som ska gå i sommar och då det var över ett år sen jag tränade med kettlebells senast så var det verkligen en behövlig uppfriskning av kunskaperna som jag fick. Det vi gick igenom var svingar och get ups. Som vanligt när jag tränar blev det en väldig massa snack om en väldigt massa annat men då jag var där i över två timmar blev det ändå ett hyfsat träningspass av det hela. Jag fick också med mig några kettlebells hem så jag kan öva lite mer på tekniken och sen åker jag antagligen upp till Kettlebell Center i Göteborg några gånger till för mer assistans.

  Som ni kan se på bilden här under så har de ordnat fram en väldigt trevlig lokal och stämningen där inne var också god med en 7-8 stycken som tränade på ordentligt med både skivstång, kroppsvikt och kettlebells.

  En bild på Kettlebell Center i Göteborg
  En bild på Kettlebell Center i Göteborg och David Liljeros som var den som hjälpte mig mest med min teknikträning

  Sen jag kommit hem har det än så länge hunnit bli träning en gång. Kettlebellträningen får jag nog se som ett ytterligare mål med min träning då jag inte vill betala en massa pengar för en utbildning och sen inte klara av slutprovet. Rent utmaningsmässigt så ser jag dock kettlebellträningen som ett mycket lättare mål och fokuset i min träning kommer garanterat att fortsätta vara på tyngdlyftning och fotboll men en till två timmar med teknikträning med kettlebells varje vecka ska jag nog kunna klämma in 🙂

  Jacob Gudiol
  Om Jacob Gudiol, Leg. Fysioterapeut

  Jacob arbetar som egen företagare inom träning, kost och hälsa samtidigt som han håller på att läsa in en master i sport science på Lunds Universitet. Han håller även regelbundet föreläsningar om det mesta som berör hälsa, träning, kost och prestation. Bland annat på fysioterapiutbildningen i Lund samt för Eleiko. Han sitter även med i styrelsen för Idrottsmedicin Syd.


  Jacob skriver regelbundet texter här och på Traningslara.se samt för Tyngre.se. Tidigare har han även varit krönikör i SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine.


  Jacob har även en podcast om träning, kost och hälsa som du hittar här, Tyngre Träningssnack.


  Här hittar du mer information om Jacob samt kontaktinformation

  Gymgrossistens Protein

  One thought on “Träning på Kettlebell Center i Göteborg

  1. 1
   Liljeros skriver:

   Kul att ha dig där, vi ses snart igen!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *