Träning på Kettlebell Center i Göteborg

  • Mejla till en vän
  • SumoMe

En liten sen uppdatering men i fredes var jag och tränade på Kettlebell Center i Göteborg. Jag har som sagt anmält mig till RKC-utbildningen som ska gå i sommar och då det var över ett år sen jag tränade med kettlebells senast så var det verkligen en behövlig uppfriskning av kunskaperna som jag fick. Det vi gick igenom var svingar och get ups. Som vanligt när jag tränar blev det en väldig massa snack om en väldigt massa annat men då jag var där i över två timmar blev det ändå ett hyfsat träningspass av det hela. Jag fick också med mig några kettlebells hem så jag kan öva lite mer på tekniken och sen åker jag antagligen upp till Kettlebell Center i Göteborg några gånger till för mer assistans.

Som ni kan se på bilden här under så har de ordnat fram en väldigt trevlig lokal och stämningen där inne var också god med en 7-8 stycken som tränade på ordentligt med både skivstång, kroppsvikt och kettlebells.

En bild på Kettlebell Center i Göteborg

En bild på Kettlebell Center i Göteborg och David Liljeros som var den som hjälpte mig mest med min teknikträning

Sen jag kommit hem har det än så länge hunnit bli träning en gång. Kettlebellträningen får jag nog se som ett ytterligare mål med min träning då jag inte vill betala en massa pengar för en utbildning och sen inte klara av slutprovet. Rent utmaningsmässigt så ser jag dock kettlebellträningen som ett mycket lättare mål och fokuset i min träning kommer garanterat att fortsätta vara på tyngdlyftning och fotboll men en till två timmar med teknikträning med kettlebells varje vecka ska jag nog kunna klämma in :)

Gymgrossistens Protein
Jacob Gudiol
Om Jacob Gudiol, Leg. Fysioterapeut:

Jag håller just nu på att läsa in en master i Sport Science på Lunds universitet samtidigt som jag arbetar som tränare för ungdomar i Helsingborgs IF. Jag har även ett eget företag där jag regelbundet håller föreläsningar om prestation, kost och träning. Bland annat på kursen idrottsmedicin på sjukgymnastutbildningen i Lund samt på ELEIKOs nystartade PT-utbildning.


Jag skriver regelbundet texter här och på Traningslara.se samt för olika träningsmagasin. Jag är även träningsskribent för SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine. Jag har även bland annat skrivit artiklar för eller medverkat i magasin så som Svensk Styrkelyft, Blossom Magazine, Dagens Träningsindustri, SATS Magasine och Friskispressen. Jag sitter även med i styrelsen för Idrottsmedicin Syd. Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

En reaktion på “Träning på Kettlebell Center i Göteborg

Kommentera

Skriv ditt namn, din mejl och eventuell hemsida.