Tillbaka till stenåldern…

 • Jacob Gudiol
 • Tagged ,
 • 2012-03-31
 • En hysteriskt rolig bild :)
  En hysteriskt rolig illustration 🙂

  En väldigt rolig illustration men frågan är ju om det verkligen var så mycket bättre förr. Att människor på den tiden inte hade några problem med västerlänska sjukdomar är troligen sant men deras kost och livsstil i övrigt var nog inte så stimulerande. Hur kul skulle det till exempel vara att endast leva på några väldigt få livsmedel där några få står för en väldigt stor andel av alla kalorier?

  Nu är det iofs så som de flesta lever idag då de får i sig en stor andel kalorier från oljor, vete och socker men det finns i alla fall en valmöjlighet. Personligen tror jag att det är möjligt att leva bättre nuförutiden än vad det var för 10’000 – 30’000 år sen om man verkligen vill och är beredd att anstränga sig. Själv väljer jag ett mittenväg. Det mesta av skiten åker bort men ofta väljer jag njutning och kul med vänner framför att leva eller äta optimalt.

  Jacob Gudiol
  Om Mig

  Mitt namn är Jacob Gudiol och jag är utbildad fysioterapeut med en Master i Sport Science från Lunds Universitet. Jag arbetar som egen företagare inom träning, kost och hälsa där jag föreläser, skriver artiklar och jag har skrivit två böcker.


  Bland annat föreläser jag regelbundet på fysioterapiutbildningen i Lund samt för Eleiko. Mina artiklar hittar du främst här, på Traningslara.se samt på Tyngre.se. Tidigare har jag även varit krönikör i SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine.


  Följ mig gärna på Twitter, Instagram eller Facebook. Jag har även en podcast om träning, kost och hälsa som heter Tyngre Träningssnack som släpps varje vecka.


  Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

  Gymgrossistens Protein

  One thought on “Tillbaka till stenåldern…

  1. 1
   Daniel says:

   I agrizzle. Nu har vi ju möjligheterna att forma vår vardag i stor utsträckning själv.

   Däremot är det nog en ganska vanlig åkomma i västerländerna att folk känner att de ”saknar syfte”, något jag inte tror var en issue förr…

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *