Oskar Svensson på framsidan av BODYs hemsida

 • Jacob Gudiol
 • Tagged , , ,
 • 2012-02-19
 • Idag hade BODY en artikel/notis om Oskar Svenssons som gjorde väldigt bra ifrån sig i en tävling i England för en vecka sen. Det slutade med personbästa i både ryck och stöt för Oskar. Väldigt kul att tyngdlyftning börjar få lite uppmärksamhet i media.

  Oskar Svensson på framsidan av BODYs hemsida
  Oskar Svensson på framsidan av BODYs hemsida

  I artikeln tar man också upp att det finns nybörjarträning i många klubbar och jag tänkte också flika in att vi på HAK Greppet i Helsingborg också har en hel del nybörjarträning. Där är dels grupper med ungdomar som tränar 3 gånger i veckan och är man lite äldre är man varmt välkommen i princip när som helst när det är öppet. Det finns alltid någon som kan hjälpa dig. Som jag nämnt tidigare är kompetensen på HAK Greppet helt enorm och för en årsavgift på 1200 kr kan man få personlig hjälper från gamla OS-lyftare, VM-lyftare, Svenska Mästare, Juniorlandslagstränare mm. Själv hjälper jag också till en del med nybörjare jag med.

  På BODY har man använt sig av mitt youtubeklipp på när Oskar Svensson stötte 150 kg under en fotning för BODY. Här under kan ni se hans verkliga rekord som han alltså tog förra veckan. Rycket kan ni se efter 2.57 i det första klippen och stöten kommer efter 4.16 i det andra klippet. Om jag fått till tekniken rätt så borde klippen börja vid den rätta tidpunkten automatiskt.

  Jacob Gudiol
  Om Mig

  Mitt namn är Jacob Gudiol och jag är utbildad fysioterapeut med en Master i Sport Science från Lunds Universitet. Jag arbetar som egen företagare inom träning, kost och hälsa där jag föreläser, skriver artiklar och jag har skrivit två böcker.


  Bland annat föreläser jag regelbundet på fysioterapiutbildningen i Lund samt för Eleiko. Mina artiklar hittar du främst här, på Traningslara.se samt på Tyngre.se. Tidigare har jag även varit krönikör i SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine.


  Följ mig gärna på Twitter, Instagram eller Facebook. Jag har även en podcast om träning, kost och hälsa som heter Tyngre Träningssnack som släpps varje vecka.


  Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

  Gymgrossistens Protein

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *