Bäst och populärast under 2015 – Mina favoriter om träning

 • Jacob Gudiol
 • Tagged , , ,
 • 2015-12-28
 • Det här är de åtta artiklar relaterade till träning som jag har skrivit under året som jag tycker har blivit ”bäst” ur någon aspekt. Det är helt enkelt texter som jag tror att många skulle ha nytta eller behållning utav att läsa.

  8. Tyngre – Variation av övningar eller belastning för muskelstyrka?

  Variation av övningar

  7. Tyngre – Bäst att sära på styrketräningen och kardion

  Kombinera styrka och kondition

  6. Tyngre – Träningsfrekvens – split eller helkroppspass?

  Split eller helkropp

  5. Tyngre – Varför vill du träna med lättare vikter till failure?

  Lätta vikter till failure

  4. Tyngre – Statisk stretching värdelöst och onödigt?

  Är statisk stretching onödigt?

  3. Träningslära – Framfotalöpning är inte mer naturligt än något annat

  Är barfotalöpning mer naturligt?

  2. Tyngre – Är Functional Movement Screen verkningslöst?

  Functional Movement Screen

  1. SvD – ”Högintensiv träning ger bättre resultat”

  Högintensiv träning ger bättre resultat

  Jacob Gudiol
  Om Mig

  Mitt namn är Jacob Gudiol och jag är utbildad fysioterapeut med en Master i Sport Science från Lunds Universitet. Jag arbetar som egen företagare inom träning, kost och hälsa där jag föreläser, skriver artiklar och jag har skrivit två böcker.


  Bland annat föreläser jag regelbundet på fysioterapiutbildningen i Lund samt för Eleiko. Mina artiklar hittar du främst här, på Traningslara.se samt på Tyngre.se. Tidigare har jag även varit krönikör i SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine.


  Följ mig gärna på Twitter, Instagram eller Facebook. Jag har även en podcast om träning, kost och hälsa som heter Tyngre Träningssnack som släpps varje vecka.


  Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

  Gymgrossistens Protein

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *