Bäst och populärast under 2015 – Mina favoriter om kost vid träning

 • Jacob Gudiol
 • Tagged , , ,
 • 2015-12-24
 • Det här är de sex artiklar relaterade till träning som jag har skrivit under året som jag tycker har blivit ”bäst” ur någon aspekt. Det är helt enkelt texter som jag tror att många skulle ha nytta eller behållning utav att läsa.

  6. Tyngre – Spelar det någon roll när du tar ditt kreatin?

  Kreatin vid träning

  5. SvD – Så påverkas din aptit av träning

  Träning och hunger

  4. Träningslära – Energidrycker och din hälsa

  Energidrycker och hälsa

  3. Träningslära – Glutenfri kost för konditionsidrottare

  Glutenfritt för idrottare

  2. Tyngre – Det är troligen ingen bra idé att dricka protein hela passet

  Dricka protein eller BCAA under träningen

  1. Hittarps IK – Kost och näring för idrottande ungdomar

  Kost för idrottande barn

  Jacob Gudiol
  Om Mig

  Mitt namn är Jacob Gudiol och jag är utbildad fysioterapeut med en Master i Sport Science från Lunds Universitet. Jag arbetar som egen företagare inom träning, kost och hälsa där jag föreläser, skriver artiklar och jag har skrivit två böcker.


  Bland annat föreläser jag regelbundet på fysioterapiutbildningen i Lund samt för Eleiko. Mina artiklar hittar du främst här, på Traningslara.se samt på Tyngre.se. Tidigare har jag även varit krönikör i SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine.


  Följ mig gärna på Twitter, Instagram eller Facebook. Jag har även en podcast om träning, kost och hälsa som heter Tyngre Träningssnack som släpps varje vecka.


  Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

  Gymgrossistens Protein

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *