Bäst och populärast under 2015 – Mina favoriter kring allmän hälsa

 • Jacob Gudiol
 • Tagged , ,
 • 2015-12-23
 • Här under är fem artiklar som jag skrivit under 2015 som relaterar mer till allmän hälsa än till träning eller kost i sig. Det är alltså artiklar eller artikelserier som berör viktiga ämnen för en god hälsa.

  5. SVT Opinion – ”Vårt samhälle är riggat för ohälsa”

  Vårt samhälle är riggat för ohälsa

  4. Träningslära – Varför antioxidanter som tillskott sällan är en bra idé

  Vitaminer som kosttillskott

  3. SvD – Så farligt är det att sitta för mycket

  Faror med att sitta still

  2. Tyngre – Artikelserie om sömn och varför det är extremt viktigt (del 2, 3 och 4)

  Sömn, hälsa och prestation

  1. Tyngre – Snus, hälsa och prestation (del 2)

  Hur påverkar snus din hälsa och prestationsförmåga

  Jacob Gudiol
  Om Mig

  Mitt namn är Jacob Gudiol och jag är utbildad fysioterapeut med en Master i Sport Science från Lunds Universitet. Jag arbetar som egen företagare inom träning, kost och hälsa där jag föreläser, skriver artiklar och jag har skrivit två böcker.


  Bland annat föreläser jag regelbundet på fysioterapiutbildningen i Lund samt för Eleiko. Mina artiklar hittar du främst här, på Traningslara.se samt på Tyngre.se. Tidigare har jag även varit krönikör i SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine.


  Följ mig gärna på Twitter, Instagram eller Facebook. Jag har även en podcast om träning, kost och hälsa som heter Tyngre Träningssnack som släpps varje vecka.


  Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

  Gymgrossistens Protein

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *