Allt om energi in och energi ut

 • Jacob Gudiol
 • Tagged , , , , ,
 • 2014-11-21
 • Boken Forma Kroppen
  Omslaget till nya utgåvan av Forma Kroppen

  Det var dags för lite länkar till artiklar som jag har skrivit på andra ställen än här på TränaStyrka eller på Träningslära.se. Idag blir det fem artiklar om samma ämne, energibalans. I rubriken här ovanför har jag skrivit allt vilket är överdrivet. Men det är väldigt ingående och det är därför som det krävdes totalt fem delar får att få ihop hela serien.

  Vill du veta ännu mer om det hela så rekommenderar jag min och Nicklas bok Forma Kroppen som faktiskt denna vecka släpptes i en uppdaterad utgåva.

  Här är de olika delarna som alla är publicerade på Tyngre.se.

   

  Jacob Gudiol
  Om Mig

  Mitt namn är Jacob Gudiol och jag är utbildad fysioterapeut med en Master i Sport Science från Lunds Universitet. Jag arbetar som egen företagare inom träning, kost och hälsa där jag föreläser, skriver artiklar och jag har skrivit två böcker.


  Bland annat föreläser jag regelbundet på fysioterapiutbildningen i Lund samt för Eleiko. Mina artiklar hittar du främst här, på Traningslara.se samt på Tyngre.se. Tidigare har jag även varit krönikör i SvD och regelbunden skribent för BODY Magazine.


  Följ mig gärna på Twitter, Instagram eller Facebook. Jag har även en podcast om träning, kost och hälsa som heter Tyngre Träningssnack som släpps varje vecka.


  Här hittar du mer information om mig samt kontaktinformation

  Gymgrossistens Protein

  One thought on “Allt om energi in och energi ut

  1. 1

   […] artikelserie om det här på tyngre.se och du hittar länkarna till alla delar på Tränastyrka, Allt om energi in och energi ut. Där finns garanterat en hel del läsning för dig om du är intresserad av […]

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *